Acasă » Blog » Fasciita plantară tratament

Fasciita plantară tratament

O prea mare presiune asupra fasciei afectează țesutul și aceasta cauzează durerile din talpă. De asemenea, când fascia plantară devine supraîncărcată sau suprautilizată în mod repetat, aceasta duce la inflamația fasciei. Inflamația fasciei plantare cauzează fasciita plantară.

Factorii de risc care duc la apariția fasciitei plantare sunt: obezitatea, problemele arcadei piciorului precum picioarele plate și arcada înaltă, activități ca alergarea pe distanțe lungi, baletul și dansul aerobic, ocupațiile care necesită mersul pe jos pe suprafețe dure. pentru perioade lungi de timp și purtând pantofi cu talpă subțire.

Cel mai frecvent simptom al fasciitei plantare este durerea acută pe talpa piciorului lângă călcâi. Durerea se dezvoltă treptat și poate implica fie unul, fie ambele picioare în același timp. Durerea este de obicei mai gravă dimineața sau se poate agrava după ce ați stat mult timp în picioare.

Fasciita plantară tratament
Fasciita plantară tratament

Fasciita plantară tratament cu ultrasunete

Terapia cu ultrasunete este o tehnologie terapeutică neinvazivă, cu potențialul de a îmbunătăți calitatea vieții și de a reduce costul îngrijirii persoanelor cu fasciită plantară. Această nouă tehnologie transmite focalizat fasciculele de energie prin ultrasunete, cu precizie în zona afectată, fără a deteriora țesutul sănătos din jurul zonei afectate.
Terapia cu ultrasunete este un tratament eficient pentru fasciita plantară și este folosită cu succes când se doresc următoarele rezultate:
→ Reducerea spasmului muscular;
→ Ameliorarea sau reducerea durerii;
→ Contracturi articulare;
→ Creșterea circulației locale.
Undele sonore pătrund în țesuturile mai adânci pentru a stimula o creștere a fluxului de sânge în zonă afectată. Acest lucru ajută, la rândul său, la scăderea și calmarea temporară a inflamației țesuturilor, stimulând relaxarea musculară și reducând astfel durerea.

Alte linkuri pentru terapia cu ultrasunete

Terapie cu ultrasunete preț
Contraindicații la terapia cu ultrasunete